Profiel

Wild Vision is sinds 1998 actief op het gebied van professionele communicatie. Aanvankelijk met het ontwikkelen van communicatiestrategieën, houdt Wild Vision zich nu vooral bezig met visuele uiting hiervan. Van concept tot kant en klare film of video.

Kennis en ervaring

Dankzij jarenlange ervaring bij grote Nederlandse en internationale organisaties heeft Wild Vision veel kennis, inzicht en expertise in huis.

Netwerk aan contacten

Daarnaast, en zeker zo belangrijk, is er door de jaren heen een groot netwerk aan contacten ontstaan. Wild Vision zoekt steeds naar verbreding en verbetering. In deze tijd is een nauwe samenwerking met specialisten uiterst noodzakelijk. De technische vooruitgang heeft er toe geleid dat tegenwoordig iedereen een camera kan bedienen. Wild Vision biedt alleen professionele diensten op het gebied van regie, camerawerk en post productie of nabewerking.

Wild Vision laat u actief meedenken, maar met een professionele, kritische blik. Het eindresultaat: een bedrijfsfilm, promotiefilm, instructiefilm, een product- of evenementenregistratie of fotoreportage, moet staan als een huis. Nee, als een bedrijf!

Webbdaddy.com