Producten en diensten

U wilt met uw product of dienst onderscheidend zijn. Klantgerichtheid is daarbij onmisbaar. Het draait steeds meer om persoonlijke relaties. Daarin kunt u zichop vele manieren onderscheiden.

corporate film

U kunt uw bedrijf in beeld brengen door middel van een wervelende film. Een film waarin uw organisatie, uw klantvriendelijkheid, uw producten, uw ervaringen, uw successen, uw visie aandacht krijgen.
 
Een corporate film, of bedrijfsfilm, is een kort en krachtig verhaal over uw organisatie. Met daarin de sterke kanten, producten of diensten, uw succesfactoren. De film is bruikbaar voor speciale gelegenheden als evenementen, beurzen, sollicitatierondes, open dagen.

bedrijfsdocumentaire

Heel chique is het om van uw bedrijf een documentaire te maken, een bedrijfsdocumentaire. Deze onderscheidt zich door het verhaal te vertellen vanuit historisch perspectief. Een combinatie van oude en hedendaagse beelden, teksten, voice over en muziek.

Uw invalshoeken kunnen zijn: een lange traditie, de mensen achter de organisatie, een specifiek product, een historische kenmerk.

Een bedrijfsdocumentaire is uitermate geschikt als relatiegeschenk. Voor uw klanten of prospects, maar ook voor uw eigen medewerkers. Een bedrijfsdocumentaire creëert een sterke binding tussen u en de mensen in uw omgeving, uw personeel en uw klanten.

tv en video productie

Misschien wilt u als organisatie gewoon een verslag, een video reportage van bijvoorbeeld een bijeenkomst, een congres of een evenement of een interview. Of een videoboodschap.

Voor stichingen en goede doelen verzorgt Wild Vision tv en video producties volgens een interessant concept en tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden! Indien u een organisatie bent met een ideële of sociale doelstelling vertelt Wild Vision u hier graag meer over.

fotografie

Wild Vision verzorgt fotoreportages voor elke gelegenheid. Foto’s van mensen, van personeelsfeesten of uitjes, van speciale momenten. Foto’s die uw bedrijf of organisatie op een mooie artistieke manier in beeld brengen. Waardevolle momenten op papier of doek, bijzondere herinneringen aan de wand binnen uw bedrijf.

Webbdaddy.com